Doprava zadarmo nad 65,00 €

+420 734 858 618 po - pá 9.00 - 16.00

Japonský nôž na chlieb MIYABI 5000MCD 67

Výrobca Miyabi

Kód tovaru 34406-241

Akcia platí do vypredania zásob

373,84 €

439,80 € (-15%)

Tento produkt má dopravu zadarmo.

k dodání do 4 týdnů

Dekor rukoväť čierne jaseňové drevo

Material oceľ, drevo

Rozmer délka čepele 24 cm

Rozmer ďalší CRYODUR nerezová oceľ tvrdená mrazom

Údržba nesmie sa umývať v umývačke

Použitie Nože neohýbať! Nepoužívať na zamrznuté potraviny

Ďalší údaj vrstvená oceľ tvrdosť 66 HRC

Popis

Sujihiki sa tradične používa v japonskej kuchyni ako nôž na mäso na krájanie na presné kúsky. Bezšvová rukoväť z čierneho javora je ergonomicky tvarovaná, takže sa kuchynský nôž drží obzvlášť pohodlne. Čepeľ je vyrobená z MC66, obzvlášť tvrdej mikrokarbidovej ocele, ktorá čepeli dodáva veľmi vysokú ostrosť a zachovanie ostria. Nôž je veľmi jemne leštený Honbazuke hone na mokrom brúsku, tradičným japonským ručným brúsením, pri ktorom sa čepeľ brúsi a leští v troch krokoch. To zaisťuje obzvlášť ostrú čepeľ. Ľadom tvrdená čepeľ CRYODUR je obzvlášť odolná a zároveň ponúka ideálnu flexibilitu. Nôž bol vyrobený v Seki, japonskom centre výroby mečov a nožov. Kombinuje ostrosť s presnosťou a vysoko kvalitnou estetikou.

  • Čepeľ vyrobená z ocele triedy MC66
  • Dĺžka čepele: 24 cm.
  • Pevná a odolná čepeľ pre ľahké rezanie.
  • Ergonomická rukoväť z čierneho javora: Pre pohodlnú prácu s nožom.
  • Vyvážený dizajn.
  • Leštené Honbazuke.